BENIM ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU BAşLARKEN ÇALışMAK

Benim istiridye mantar tohumu Başlarken Çalışmak

Benim istiridye mantar tohumu Başlarken Çalışmak

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin kıymeti faik bir gıda maddesi elde etmenin canipı esna keyifli bir uğraşı olarak da değerlendirilebilir.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi strüktürlır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ilk teşrin kayranı kapatılır.1,5 mahiye süreç böylece ise mantarlar toplanmak kucakin hazırdır.

İstiridye mantarı duyurmak bâtınin tohumlar, umumiyetle mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte hamle aşama istiridye mantarı tohumlarını ne ekileceğiniz:

· İceberg marulları çok drene edilmiş, humuslu ve gıda açısından servet sahibi topraklarda yetişir. Toprağınıza uzvi madde beslemek ve pH seviyesini denetçi buyurmak faydalı kabil.

Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği sektörü ile bu arada mantar tohumu satış yerleri sayısı artmıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup umumiyetle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kadar fidan olarak da satın aldatmaınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan ne yetiştireceğinizle ait genel adımlar:

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm denli derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı hoppaçe bastırarak düzeltin.

· Suhunet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları genellikle 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Başkaca, düzlemı read more perişanlık bir yerde tutun.

· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı yetirmek sinein kullanacağınız bir konteyner veya torba.

Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, uzvi atıkları görmek ve toprağın standardını çoğaltmak bâtınin kullanılmaktadır.

· İceberg marulu ekseriyetle antipatik alım koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğunlukla baharatın er veya bağ bozumuın başlarında ekebilirsiniz. Kara sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.

İster evde hobi yalnızçlı gerek ticari amaçla olsun mantar yetiştiriciliği muhtevain en önemli konuların başlangıcında mantar miseli gelir. Sitemize bile gelen sorular beyninde istiridye mantarı tohumu yahut mantar miseli nereden alınır sorusu ilk sıralardadır.

Tahılları 30-45 an boyunca kaynatın. Kaynama ustalıklemi esnasında, tahılların bağırsakindeki zararlı mıkroorganizmaların yok olmasını hazırlamak karınin suya bir misil tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page